Kiviõli High Adventure Park

FOTO: Joosep Martinson, Visit Estonia

Klatreparken befinner seg i Nord Estland og har fire ulike nivåer i ulike høyder, tilgjengelig for voksne og barn som er minimum 120 cm. De minste barna kan besøke barneløypen (fra 4 år).

Parken er bygget av påler på en 90 meter høy kunstig ås. Det er lagt til et Tarzan-sprang, et fritt fallhopp, et skihopp, lange zip-line turer over en dam, samt klatring til et observasjonstårn hvor du kan oppleve en fantastisk utsikt over fjellene. Etter hvert som man kommer høyere, blir også vanskelighetsgraden større. Den fjerde og siste løypen krever god fysisk form og at man har mot nok til å klatre 12 meter opp fra bakken.

Tilsammen er det 43 ulike aktiviteter i klatreparken og de forskjellige retningene man beveger seg i gjør at 50 personer kan gå til enhver tid.

Klatring på påler er bare en av mange aktiviteter som tilbys. Andre aktiviteter som kan nevnes er: Nedstigning i 600-meters taubane (du spennes fast i seler) i opp til 80 km i timen, nedoverbakke-biler (bilene dras opp med skiheis med deg inni), buggy safari, frisbeegolf, motorsenter, treningsfasiliteter for motorsport, lekeplass for barn.

Hjemmeside klatrepark: https://tuhamagi.ee/en/activities/adventure-park/

Hjemmeside: https://tuhamagi.ee/en

Facebook: https://www.facebook.com/kivioli/