Fly

Flyplasser i Estland: Tallinn, Tartu, Pärnu, Kuressaare (Øy), Kärdla (Øy).

Norwegian og SAS har blant annet direkteruter til Tallinn fra Gardermoen, noe som tar 1 time og 30 minutter.  Det er også mulig å fly for eksempel fra Helsinki til Tallinn med Finnair. Fra Helsinki finnes det også avganger til Tartu. Det er en lang rekke flyselskaper i Europa som har flyruter til Estland. Gå til alleflybilletter.no for å finne billetter.

Tallinn lufthavn ligger 4 km fra Tallinn sentrum. På grunn av nærheten til Tallinn sentrum kan Taxi anbefales fra flyplassen. Tulika og Tallink er taxiselskaper som anbefales på grunn av seriøsitet/pris.

Båt

Tallin ligger en kort fergetur unna Finland og Sverige. Kjøp en billig bilpakke og ta bilen med. Du kan også bestille minicruise i Østersjøen og kombinere dette med hotellopphold i Estland. Bestill minicruise, cruise og hotell eller bilpakke til Tallinn med Tallink Silja Line.

Det er mulig å ta ferge fra Helsingfors (Helsinki) til Tallinn. Det går også båt fra Mariehamn. Fergeselskapene heter Ekerø Line, Viking Line og Tallink Silja Line.

Oversikt ferger Finland-Estland: http://www.directferries.no/ferger_fra_finland_til_estland.htm

DFDS Seaways, St. Peter Line, Tallink Silja Line er fergeselskaper som går mellom Sverige og Estland.

Oversikt ferger Sverige-Estland: http://www.directferries.no/ferger_fra_sverige_til_estland.htm

Tog

Dersom du tar nattog fra St. Petersburg vil du ende opp i Tallinn. Kjører du bil fra St. Petersburg kjører du via grensebyen Narva i Estland.