Beste strender for barnefamilier

Nord Estland

Narva-Jõesuu strand er 7,5 kilometer lang og er Estlands lengste og peneste. Her finner du vakker furuskog langs sanddynene. Stranden består av fin sand slik alle strender i Estland er kjente for.

https://www.visitestonia.com/en/narva-joesuu-beach?site_preference=normal

Vest Estland

Pärnu strand er den mest kjente stranden i Estland, og det tar bare 15 minutter å gå hit fra sentrum. Stranden passer spesielt bra for familier med barn ettersom vannet er langgrunt og hurtig varmes opp av solen, samt fordi den omkringliggende parken beskytter mot kjølige vind fra nord. Langs den store stranden finnes kafeer, lekeapparater, husker, utleie av surfeutstyr, minigolf, iskremboder og andre forfriskninger.

Strandpromenaden i Pärnu er en av de vakreste i Estland. Om kvelden lyses den opp av lanterner og fargerike lys i fontener.

https://www.visitestonia.com/en/parnu-beach?site_preference=normal

Sør Estland

I byen Võru finner du innsjøen Tamula, som har en koselig og barnevennlig strand. Tamula strand er preparert og utstyrt med skifteboder og ulike attraksjoner. Dersom du er gjest ved Tamula Hotell kan du gå rett ut på stranden fra rommet, eller dykke direkte ut i innsjøen fra rommet. Det finnes også en kafe ved stranden som er åpen om sommeren, samt livreddere.

https://www.visitestonia.com/en/lake-tamula-beach?site_preference=normal

Øyene

Kuressaare strand har grunt og varmt vann og passer derfor veldig godt for familier med små barn. Gratis parkering, toaletter, skifteboder, lekeplass for barn. Stranden åpnes offisielt for sesongen 1. juni og er åpent til 31. august. Livvakter er tilstede mellom 11.00 og 20.00 hver dag. Gult flagg betyr at svømming ikke anbefales for barn og eldre. Rødt flagg betyr at ingen anbefales å svømme fordi vannet er kaldere enn 16 grader.

Det finnes mange hemmelige strender i Estland, spesielt på øyene. Finn din egen og du kan nyte sanden og vannet helt alene. Husk å ta med deg mat og drikke. Her kan du skape flotte ferieminner som du kan ha med deg for alltid.

https://www.visitestonia.com/en/kuressaare-beach?site_preference=normal